search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59
MENU CLOSE

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: «Του έδωσα 5-6 ηρεμιστικά χάπια σε πορτοκαλάδα – Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε»

09.03.2019 15:47
Eννιά χρόνια μετά: Η πιο μυστήρια ορφανή δολοφονία στην Ελλάδα λύθηκε από τον ίδιο τον δράστη  - Media

 

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτοντιών της Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία του 64χρονου μεσίτη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν τον εντοπισμό του της σορού που ήταν επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία. 

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές είχαν στρέψει την έρευνά τους προς της 64χρονη Γερμανίδα σύντροφό του με την οποία συζούσε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Μετά τον εντοπισμό της σορού, η 56χρονη αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί.

Τελικά, η Γερμανίδα εντοπίστηκε στην Αθήνα και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, λίγο πριν κάνει check-out από ξενοδοχείο στο Παγκράτι. 

Η ομολογία

Η γυναίκα φέρεται να είπε ότι εκείνο το βράδυ, ο άνδρας είχε πιει και τσακώθηκαν, ενώ μάλιστα κάποια στιγμή την έσπρωξε κιόλας.

«Του έδωσα 5-6 ηρεμιστικά χάπια σε πορτοκαλάδα. Δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Δεν αισθανόταν καλά και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε», φέρεται να δήλωσε.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι έμεινε δίπλα στο πτώμα 15 μέρες. Επιχείρησε να το δέσει με ιμάντες για να το μετακινήσει και να το βγάλει έξω από το διαμέρισμα, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Όταν άρχισε η έντονη δυσωσμία λόγω της αποσύνθεσης της σορού, αποφάσισε να φύγει.

Η ιατροδικαστική εξέταση έχει δείξει ότι έχει γίνει εκχύμαση στο κάτω χείλος του θύματος που μπορεί να δικαιολογήσει απόφραξη μύτης και στόματος. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος προέρχεται από ασφυξία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59