search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:48
MENU CLOSE

Χιλιάδες καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας για τη νυχτερινή παρέλαση

09.03.2019 18:40
Χιλιάδες καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας για τη νυχτερινή παρέλαση - Media

 

Χιλιάδες καρναβαλιστές βγήκαν στους δρόμους της Πάτρας προκειμένου να γιορτάσουν στο καθιερωμένο Πατρινό Καρναβάλι.

Μάλιστα, νωρίς το βράδυ ξεκίνησε η νυχτερινή παρέλαση των καρναβαλιστών με αφετηρία την οδό Κορίνθου στο ύψος της Γούναρη και τερματισμό την Κολοκοτρώνη.

Από τι πρώτες πρωινές ώρες, το κλίμα είναι άκρως εορταστικό στην πόλη με τον καιρό να συνηγορεί στο κλίμα κεφιού που επικρατεί.

Το σύνθημα έδωσαν οι σοκολατορίχτες και οι Στρατηγοί που παρήλασαν στο κέντρο της πόλης δίνοντας τον ρυθμό, ενώ μαζί τους φέτος είναι η «Βασίλισσα Ελισάβετ» και ο «Ντόναλντ Ντραμπ»

Παραδοσιακά στην αποψινή νυχτερινή παρέλαση πρωταγωνιστές είναι τα πληρώματα χωρίς τα άρματά τους, που διαδέχονται τα άρματα του Δήμου.

Οι φωτισμοί, τα χρώματα, η ευρηματικότητα, η φαντασία, η σάτιρα και το φυσικά το αναμένεται να προσφέρουν για ακόμα μια φορά ένα φαντασμαγορικό θέαμα και τη λάμψη που διαχρονικά χαρίζει το Πατρινό Καρναβάλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46