search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez μόλις αρραβωνιάστηκαν!

10.03.2019 08:45
Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez μόλις αρραβωνιάστηκαν! - Media

 

Eνώ πολλά ξένα δημοσιεύματα τούς ήθελαν ήδη παντρεμένους στα κρυφά, μόλις πριν λίγες ώρες η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποκάλυψαν πως αρραβωνιάστηκαν!

Πιο συγκεκριμένα, η JLo «έριξε» το Internet, όταν ανέβασε μια φωτογραφία με το μονόπετρο που τής έδωσε ο καλός της, βάζοντας πολλές καρδούλες στη λεζάντα. Ο Alex σχολίασε από κάτω «Είπε ναι!», ενώ πολλοί σταρ του Hollywood, όπως η Heidi Klum, η Gwen Stefani και η Jenne Dewan έσπευσαν να τούς δώσουν τα συγχαρητήριά τους. Όπως ήταν φυσικό τα likes από θαυμαστές έπεσαν βροχή και τα θετικά σχόλια δεν λένε να σταματήσουν. Τον αρραβώνα επιβεβαίωσε και η manager της J Lo λέγοντας στο People.com: «Βρίσκονται σε διακοπές και αρραβωνιάστηκαν σήμερα!».

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πολλές φορές πριν καταλήξουν να βγαίνουν μεταξύ τους το 2017 και από ότι φαίνεται σε εντελώς τυχαίες κοινές φωτογραφίες τους, γνώριζαν τους ίδιους ανθρώπους και σύχναζαν στα ίδια μέρη από το 2005 χωρίς να γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Αν δεν είναι αυτό κάρμα, τότε τι είναι; Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια, ζούσαν σαν οικογένεια έχοντας κοντά τους όχι μόνο τα δίδυμα παιδιά τη JLo αλλά και τις κόρες του Alex από τον προηγούμενο γάμο του.

Πηγή: marieclaire

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27