search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:34
MENU CLOSE

Με 5 σειρές και 2 shows «χτυπά» ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν

10.03.2019 15:37
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν καταστρώνουν στον ΑΝΤ1.

Το κανάλι με τις ελληνικές σειρές να κυριαρχούν στο πρόγραμμά του έχει καταφέρει να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση όσον αφορά τις τηλεθεάσεις με τα νούμερα να παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις. Σε αυτό το μοτίβο θα κινηθούν στο Μαρούσι και τη νέα σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό τρεις από τις σειρές που υπάρχουν στο φετινό πρόγραμμα θα συνεχιστούν και τη νέα σεζόν με επιπλέον επεισόδια. Πρόκειται για τις σειρές «Γυναίκα χωρίς όνομα», «Μην ψαρώνεις» και «Πέτα τη Φριτέζα» που θα επανέλθουν δριμύτερες από Σεπτέμβρη.

Ωστόσο θα υπάρξουν ακόμη δύο προσθήκες στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «RealNews» τη νέα σεζόν θα κάνουν πρεμιέρα ακόμη δύο σειρές.

Πρόκειται για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μια σειρά εποχής που στην αρχή σχεδιαζόταν για να μεταδίδεται κάθε μέρα στην prime time ζώνη του καναλιού, αλλά τελικά θα μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδα αφήνοντας κενό δύο ημερών.

Αυτό το κενό θα καλυφθεί με τη νέα σειρά για την οποία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι λεπτομέρειες.

Ακόμη στο πρόγραμμα του καναλιού τη νέα σεζόν θα υπάρχουν και δύο shows. Το πρώτο θα είναι το «The Four» που είναι talent show τραγουδιού, ενώ το δεύτερο θα είναι και πάλι το «Your Face Sounds Familiar». Το show μεταμφιέσεων του καναλιού σημειώνει πολύ καλές επιδόσεις τα βράδια της Κυριακής ξεπερνώντας το ριάλιτι Survivor.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:33