search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Πόλεμος ανάμεσα σε Νοτοπούλου και Ταχιάο – «Έψαξε πολύ ο Μητσοτάκης για να τον βρει»;

10.03.2019 16:08
Πόλεμος ανάμεσα σε Νοτοπούλου και Ταχιάο - «Έψαξε πολύ ο Μητσοτάκης για να τον βρει»; - Media

 

Ξεκίνησαν οι πρώτοι προεκλογικοί καβγάδες στη Θεσσαλονίκη, για την δημαρχία της πόλης. 

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου χαρακτήρισε τον υποψήφιο της ΝΔ Νίκο Ταχιάο, σεξιστή και πολιτικά ασυνάρτητο, μέσω από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. 

Στην κ. Νοτοπούλου απάντησε ο κ. Ταχιάος πώς το σχόλιο της είναι θλιβερό, όχι μόνο πολιτικά, αλλά και αισθητικά.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου 

Με τη συνέντευξη του στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM ο υποψήφιος της ΝΔ για το Δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, επιβεβαίωσε πλήρως την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία.

Η επίθεσή του στο πρόσωπό μου για τις … πάνω κάτω πλατείες και οι χυδαίες εκφράσεις του, μετά το χυδαίο υβρεολόγιο της Πέμπτης κατά του Προέδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ – προφανώς γιατί το έργο ολοκληρώνεται και αυτό ενοχλεί αυτους που νομίζουν ότι είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες της πόλης- το μόνο που δείχνουν είναι ότι πολύ καλά έκανε ο κ.Ταχιάος και απουσίαζε από τα κοινά και τις κοινές αγωνίες της Θεσσαλονίκης.

Αλήθεια, έψαξε πολύ ο κ.Μητσοτάκης για να τον βρεί;

Ο κ. Ταχιάος παραμενει σεξιστής και την ημέρα της γυναίκας.

Η ανάρητση του Νίκου Ταχιάου 

Η κυρία Νοτοπούλου αποφάσισε ότι μεταξύ άλλων είμαι και σεξιστής. Αν, ας πούμε, στην θέση της ήταν άνδρας και σχολίαζα ότι επειδή φόρεσε γραβάτα και κοστούμι για να ποζάρει στις σκάλες του μετρό θαρρεί ότι μπορεί να κάνει μαθήματα στους αντιπάλους του, τι θα έλεγε;

Αν προσθέσω και την άποψή μου ότι οι καθοδηγητές της θα έπρεπε να ξεκινήσουν από τα βασικά και να της διδάξουν κατ’ αρχάς τις έννοιες, τι χαρακτηρισμό θα μου επιφυλάξει άραγε;

Θα έμενα στη διασκεδαστική πλευρά του φαινομένου της -στην πραγματικότητα- προκλητικής δήθεν μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε θεματοφύλακα του πολιτικού savoir-vivre, αν αυτό δεν εξέθετε ένα νεανικό και συμπαθές πρόσωπο. Συνεχίζω λοιπόν να το βρίσκω θλιβερό, όχι μόνο πολιτικά, αλλά και αισθητικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56