search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:02
MENU CLOSE

Λονδίνο: Γαλλίδα κινηματογραφίστρια βρέθηκε θαμμένη στον κήπο της – Την είχαν στραγγαλίσει

10.03.2019 16:32
Λονδίνο: Γαλλίδα κινηματογραφίστρια βρέθηκε θαμμένη στον κήπο της - Την είχαν στραγγαλίσει - Media

 

Κινηματογραφίστρια βρέθηκε νεκρή στον κήπο του σπιτιού της, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, μετά από τηλεφώνημα από συναδέλφους της που ανησύχησαν με την απουσία της.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι η άτυχη 34χρονη είχε στραγγαλιστεί, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η νεαρή Λορίν – η οποία είχε εργαστεί πέρσι στο πλευρό της Τζόαν Κόλινς για τις ανάγκες της ταινίας μικρού μήκους Gerry- ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο. Ήταν γνωστή στη γειτονιά της καθώς συνήθιζε να βγάζει βόλτα τους δύο σκύλους της μία με δύο φορές την ημέρα.

Κοντινός φίλος της 34χρονης Γαλλίδας δήλωσε στην αστυνομία πως σκόπευε να συναντηθεί με έναν «χαρισματικό κτηνίατρο στις 3 Μαρτίου».

Γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι την είδαν να έχει έντονη κουβέντα με άγνωστο άντρα, μέσης ηλικίας, λίγες ώρες πριν βρεθεί θαμμένη στον κήπο της. Την επόμενη μέρα, δηλώθηκε αγνοουμένη όταν δεν εμφανίστηκε στην εταιρεία δημοσιών σχέσεων που δούλευε.

Η Λορίν ετοίμαζε επίσης μια νέα ταινία για τον επόμενο μήνα με την παραγωγό και φίλη της Χέστερ Ρουόφ.

Πηγή: Independent, The Sun

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:58