search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Brexit: Προχωρούμε κανονικά στην ψηφοφορία της Τρίτης, λέει η Μέι

11.03.2019 12:03
Σφαγή στους Τόρις: Ακονίζονται μαχαίρια κατά της Μέι - Media
 
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα προχωρήσει στην διεξαγωγή της σημαντικής ψηφοφορίας για την συμφωνία του Brexit, όπως έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, σύμφωνα με εκπρόσωπό της.
 
Η δήλωση του εκπροσώπου έγινε μετά από αναφορές των ΜΜΕ για το ενδεχόμενο υποβάθμισης της σοβαρότητας της αναφερόμενης ψηφοφορίας. Η σχετική πρόταση για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας αναμένεται να κατατεθεί επίσημα, αργότερα τη Δευτέρα.
 
Από την πλευρά της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι η λήψη σοβαρών αποφάσεων μέσα στην εβδομάδα για το Brexit, άπτεται του βρετανικού κοινοβουλίου, μετά το μηδενικό αποτέλεσμα των συνομιλιών που διεξήχθησαν με το Λονδίνο, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
 
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε στην διάρκεια μιας προγραμματισμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μίλησε στο τηλέφωνο με την Τερέζα Μέι χθες το βράδυ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε τεχνικό επίπεδο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12