search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:26
MENU CLOSE

Έκοψε το χέρι της με πριόνι προκειμένου να εισπράξει ασφάλεια 500.000€

12.03.2019 09:25
Έκοψε το χέρι της με πριόνι προκειμένου να εισπράξει ασφάλεια 500.000€ - Media

 

Μια γυναίκα μόλις 21 ετών έκανε το αδιανότητο. Αυτοακρωτηριάστηκε με ένα πριόνι προκειμένου να πάρει τα λεφτά της ασφάλειας που είχε κάνει σε ασφαλιστική εταιρία.

Το περιστατικό συνέβη στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης ύστερα από πολύωρα χειρουργεία κατάφεραν να επανακολλήσουν το χέρι της γυναίκας. Τώρα αυτή αλλά και ένας συγγενής της κατηγορούνται από την ασφαλιστική για απόπειρα απάτης και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι 8 χρόνια.

Η γυναίκα στις αρχές του έτους είχε υπογράψει ασφαλιστήρια συμβόλαια για θάνατο ή τραυματισμό με 5 διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρίες. Σε περίπτωση τραυματισμού θα λάμβανε ποσό τουλάχιστον 500.000 ευρώ και 3.000 ευρώ καθαρά κάθε μήνα.  

Αυτό παραξένεψε μια ασφαλιστική που προσέφυγε στην αστυνομία. Καθώς έψαξαν την υπόθεση διαπιστώθηκε και σύμφωνα με τα όσα είδαν οι χειρουργοί που κόλλησαν το χέρι της, ότι ο ακρωτηριασμός έγινε με κυκλικό πριόνι. Στην ανάκριση ο συγγενής παραδέχτηκε ότι μαζί έκοψαν το χέρι από τον καρπό με στόχο να πάρουν την αποζημίωση της ασφαλιστικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:26