search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:42
MENU CLOSE

Οργή Ταχιάου για τον «Δρομέα»: Το τερμάτισαν οι του σκληρού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ και οι γυμνοσάλιαγκες του ΠΑΣΟΚ

12.03.2019 14:07
Η απάντηση Ταχιάου μετά την ανακοίνωση της οικογένειας Μπακογιάννη: Δεν μου ήρθε ξαφνικά θεία επιφοίτηση  - Media

 

Με μια πολύ οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook, o υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος σχολίασε τις πληροφορίες σχετικά με «μετακόμιση» του «Δρομέα» του Κώστα Βαρώτσου στα Σκόπια.

Ο κ. Ταχιάος, χρησιμοποιώντας πολύ βαριές εκφράσεις σημείωσε:

«Δεν θα σχολιάσω την πρόταση μετακόμισης του “Δρομέα” στα Σκόπια. Ο Κώστας Βαρώτσος μπορεί να υπεραμυνθεί του έργου του και ελπίζω ο δήμαρχος Αθηναίων να συνηγορήσει.
 
Αλλά να έχει σοβαρά σκεφθεί η Ελληνίδα υπουργός πολιτισμού να κάνει εισαγωγή κακογουστιάς με τον δήθεν Μεγαλέξανδρο από την άθλιας αισθητικής κεντρική πλατεία των Σκοπίων, ξεπερνά κάθε λογική.
 
Το τερματίσατε, σύντροφοι! Και όχι μόνο οι του σκληρού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ που ξεροστάλιαζε στα Σκόπια του Γκρούεφσκι διαδηλώνοντας για το δικαίωμα στο “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, αλλά και οι προσκολληθέντες σ’ αυτόν γυμνοσάλιαγκες του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο του παλαιού, αλλά και του σημιτικού».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37