search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:46
MENU CLOSE

To Facebook «εξόρισε» γνωστό οικονομικό σάιτ

12.03.2019 15:55
To Facebook «εξόρισε» γνωστό οικονομικό σάιτ - Media

 

Σε μια κίνηση που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στα social media, το Facebook απαγόρευσε στους χρήστες του να μοιράζονται μέσω αναρτήσεων συνδέσμους άρθρων από το γνωστό οικονομικό site zerohedge.com.

 

Όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες του site, το Facebook εντελώς απροειδοποίητα αποφάσισε να μπλοκάρει κάθε απόπειρα διαμοιρασμού άρθρων του zerohedge.com, με το αιτιολογικό ότι παραβιάζει τους όρους λειτουργίας της πλατφόρμας.

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει ακόμα καμία απάντηση από το Facebook και ισχυρίζονται ότι η κίνηση αυτή ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι είχαν δημοσιεύσει άρθρα κριτικής σε βάρος του Facebook.

To zerohedge.com έχει σε διάφορες φάσεις δεχθεί κριτική για τα κείμενά του, τα οποία έχουν θεωρηθεί προβοκατόρικα και υπερβολικά, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχειρεί να το «εξορίσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38