search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:05
MENU CLOSE

Βασιλακόπουλος: Έχουμε καλούς Έλληνες διαιτητές – Ολυμπιακός: Προκαλεί γέλιο

12.03.2019 16:17
Βασιλακόπουλος: Έχουμε καλούς Έλληνες διαιτητές - Ολυμπιακός: Προκαλεί γέλιο - Media

 

Συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους η κόντρα Βασιλακόπουλου – Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να παίρνει ξεκάθαρη θέση στο «ερυθρόλευκο» αίτημα για ξένους διαιτητές και τους διοικούντες την ΚΑΕ να αντιπαρέρχονται με σκληρή τοποθέτηση.

Για σεβασμό στις προκηρύξεις και τους κανονισμούς της διαιτησίας έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΟΚ μιλώντας στην ΕΡΤ: «Δεν έχουμε απόλυτη αρμοδιότητα σε αυτό. Όποιος δεν πάει καλά, οδηγείται στη μετάθεση. Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές, να σεβαστούμε τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς της διαιτησίας. Λένε ότι στη VTB παίζουν ξένοι διαιτητές. Μα η VTB είναι πολυεθνικό πρωτάθλημα. Αυτός που τα γράφει αυτά, δεν το ξέρει; Όλα γίνονται με την έγκριση των εθνικών πρωταθλημάτων. Έχουμε καλούς διαιτητές. Αν έρθουν ξένοι, μετά μπορεί να έρθει κάποιος και να πει ότι δεν τους θέλει και αυτό να γίνεται συνέχεια. Θα παίζουμε την κολοκυθιά; Εγώ είμαι υπέρ του ελληνικού μπάσκετ. Πρέπει να είσαι σε όλα τα επίπεδα δυνατός. Και στην διοίκηση, στους παίκτες, στους διαιτητές, στους προπονητές. Δεν είναι δικό μου θέμα, ή της ΕΟΚ. Είναι θέμα της ΚΕΔ, είναι ανεξάρτητη και αυτή έχει την αρμοδιότητα».

Άμεση η αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού που όχι μόνο δεν άφησε αναπάντητη τη τοποθέτηση του προέδρου της ΕΟΚ, αλλά σε αιχμηρό ύφος ειπώθηκε πως «Βρήκε ξανά τη λαλιά του ο Βασιλακόπουλος». Σύμφωνα με το Sport24, οι Αγγελόπουλοι σχολίασαν τις δηλώσεις του ως εξής: «Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βρήκε την λαλιά του ύστερα από ένα μήνα. Αυτά που λέει προκαλούν μόνο γέλιο. Το να μιλάει αυτός για νόμους και κανόνες μας ξεπερνάει. Ο άνθρωπος δηλαδή που δεν σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων και φεύγει από το γραφείο σαν φυγάς».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:04