search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:47
MENU CLOSE

Νεκρή μητέρα δίπλα στο νεογέννητο βρέφος της – Είδε σε βίντεο στο Youtube πώς να γεννήσει μόνη της

12.03.2019 16:30
Νεκρή μητέρα δίπλα στο νεογέννητο βρέφος της - Είδε σε βίντεο στο Youtube πώς να γεννήσει μόνη της - Media

 

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα που προσπάθησε να γεννήσει μόνη της το μωρό της, παρακολουθώντας ένα βίντεο στο Youtube για να δει πώς να το κάνει.

Η Ινδή προσπάθησε να γεννήσει μόνη της, καθώς φοβόταν για τον κοινωνικό στιγματισμό επειδή θα γινόταν ανύπαντρη μητέρα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Η γυναίκα και το νεογέννητο βρέφος της βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι της, το οποίο είχε νοικιάσει λίγες μέρες νωρίτερα στο Gorakhpur, πόλη στην βορειοανατολική ινδική πολιτεία Uttar Pradesh.

Η αστυνομία δήλωσε στους Hindustan Times ότι γείτονες της γυναίκας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι είδαν αίμα να ρέει από το δωμάτιό της το πρωί της Δευτέρας.

Τότε, ο ιδιοκτήτης έσπασε την πόρτα και βρήκε ένα ψαλίδι, μια λεπίδα και νήμα κοντά στα πτώματα, μαζί με ένα smart κινητό τηλέφωνο. Αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα παρακολουθούσε βίντεο για το πώς να γεννήσει μόνη της στο Youtube, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Είπε στους Times ότι η γυναίκα ήταν από το Bahraich και η αστυνομία πίστευε ότι ο λόγος για τον οποίο είχε επιδιώξει να παραδώσει το μωρό από μόνη της ήταν «ο φόβος του κοινωνικού στιγματισμού που συνδέεται με την ανύπαντρη μητέρα».

Οι άγαμες γυναίκες στην Ινδία εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν διακρίσεις και κοινωνική κατακραυγή για τη θέση τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:47