search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:06
MENU CLOSE

«Βόμβες» από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Αυτά τα παιδιά είναι εγκληματική οργάνωση…» (Video)

12.03.2019 16:50
Σοκαρισμένη φοιτήτρια στη Βρετανία – Ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε στην τουαλέτα! (Video) - Media
 
“Για εμένα και τη σύζυγό μου αυτά τα παιδιά, να μην τα χαρακτηρίσω διαφορετικά, αποτελούν εγκληματική οργάνωση και ένα θεός ξέρει τι υπέφερε από τους εκβιασμούς αυτών των ανθρώπων για έναν χρόνο” δήλωσε στην ΕΡΤ ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης.
 
“Δεν είναι δυστυχώς στη ζωή για να μας πει ακριβώς το τι υπέστη όλο αυτό το διάστημα, όμως βρίσκονται στη ζωή πολλά κοριτσάκια που υπέστησαν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δεν ειναι μόνο αυτά τα τέσσερα πέντε άτομα που έχουν ακουστεί, πιθανόν υπάρχουν κι άλλα. Όλα αυτά τα κοριτσάκια που σπούδαζαν στη Ρόδο και υπέστησαν τέτοια πράγματα μπορούν να μιλήσουν, αν είχαν βιασμούς, απόπειρες βιασμούς και εκβιασμούς. Πρέπει όσοι γνωρίζουν να μιλήσουν και να καταθέσουν, όχι για το περιστατικό της Ελένης, θα έλεγα ότι η Ελένη ήταν η κορυφή του παγόβουνου και για εμάς τους γονείς, δεν θέλουμε ένα κυνήγι μαγισσών, θέλουμε να απονεμηθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει” τόνισε.
 
“Είπα από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για κύκλωμα, μια ομάδα ανθρώπων. Τώρα πιστεύω ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένους εγκεφάλους που με βάση τους βιασμούς, τις βιντεοσκοπήσεις έχουν προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες. Αυτά είναι μόνο υποψίες, τίποτε περισσότερο” πρόσθεσε.
 

Πηγή: enikos.gr/EPT
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:05