search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:02
MENU CLOSE

Νέα μεγάλη αλλαγή στα κινητά τηλέφωνα σχεδιάζουν οι μεγάλες εταιρείες (Photos)

12.03.2019 19:12
Σύλληψη 41χρονου που πουλούσε μαϊμού «πανάκριβα» κινητά  μέσω ίντερνετ  - Media

 

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά τη μορφή των κινητών τηλεφώνων, φέροντας τις συσκευές με αναδιπλούμενες οθόνες και φαίνεται ότι ήδη σχεδιάζουν το επόμενο βήμα.

Τόσο η Samsung όσο και η Lenovo φαίνεται ότι ετοιμάζονται να περάσουν στα κινητά τηλέφωνα… χειρός, δηλαδή σε συσκευές με εύκαμπτες οθόνες, οι οποίες θα φοριούνται στον καρπό του χεριού εν είδει… μπρασελέ.

Κατά τα φαινόμενα, οι δύο μεγάλες εταιρείες πειραματίζονται με ιδιαίτερα εύκαμπτες οθόνες και “εξωτικά” υλικά, που θα επιτρέπουν στα κινητά τηλέφωνα να θυμίζουν props από το… Star Trek.

Μια πατέντα της Samsung που διέρρευσε και τα σχέδια που στηρίχθηκαν πάνω στην παντέντα αυτή δείχνουν μια συσκευή που θα μπορεί να πάρει κυλινδρική μορφή και να “δένει” στον καρπό του χρήστη, σαν υβρίδιο smartwatch και τηλεφώνου.

Αντίστοιχη ιδέα είχε παρουσιάσει το 2016 η Lenovo, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο συσκευές βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού, και απέχουν αρκετά από το να βγουν στην αγορά.

Πάντως, κατά τα φαινόμενα, η νέα τάση αυτή, του πλήρως λειτουργικού τηλεφώνου που θα φοριέται στον καρπό, αποτελεί ένα ακόμα βήμα για τις εταιρείες κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Ίδομεν…

Πληροφορίες: BGR/Engadget

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15