30/05/2020 02:51:31

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης - Θα επισκεφθεί τη Μόρια

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης - Θα επισκεφθεί τη Μόρια - Media

 

Επίσκεψη στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ αποτελεί ένα μήνυμα της σημασίας που δίνει στο προσφυγικό, καθώς το μεσημέρι θα βρεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Μόρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, καθώς έχει επισκεφθεί το αντίστοιχο στη Σάμο, χαρακτηρίζοντας εξοργιστικό το γεγονός ότι –ενώ η χώρα μας έχει στη διάθεση της 1,6 δισ. ευρώ- οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων σε αυτά τα κέντρα προσβάλουν την ανθρώπινη ζωή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση για ανικανότητα και αδιαφάνεια στην διαχείριση των κονδυλίων που έχουν δοθεί από την ΕΕ στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση πέραν των άθλιων συνθηκών που επικρατούν στα κέντρα υποδοχής, εστιάζει την κριτική της και στις μηδαμινές επιστροφές παράνομων μεταναστών, την καθυστέρηση στην επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου.

Ο Κ. Μητσοτάκης θα συνοδεύεται στην περιοδεία του από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.