search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41
MENU CLOSE

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης – Θα επισκεφθεί τη Μόρια

13.03.2019 06:49
Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης - Θα επισκεφθεί τη Μόρια - Media

 

Επίσκεψη στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ αποτελεί ένα μήνυμα της σημασίας που δίνει στο προσφυγικό, καθώς το μεσημέρι θα βρεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Μόρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, καθώς έχει επισκεφθεί το αντίστοιχο στη Σάμο, χαρακτηρίζοντας εξοργιστικό το γεγονός ότι –ενώ η χώρα μας έχει στη διάθεση της 1,6 δισ. ευρώ- οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων σε αυτά τα κέντρα προσβάλουν την ανθρώπινη ζωή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση για ανικανότητα και αδιαφάνεια στην διαχείριση των κονδυλίων που έχουν δοθεί από την ΕΕ στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση πέραν των άθλιων συνθηκών που επικρατούν στα κέντρα υποδοχής, εστιάζει την κριτική της και στις μηδαμινές επιστροφές παράνομων μεταναστών, την καθυστέρηση στην επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου.

Ο Κ. Μητσοτάκης θα συνοδεύεται στην περιοδεία του από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41