search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:59
MENU CLOSE

Αθωώθηκε το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

13.03.2019 07:55
Αθωώθηκε το μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ - Media

 

Αθώα τελικά κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ  με την κατηγορία της διακίνησης 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Το zougla.gr μίλησε με τον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος δήλωσε ότι η κοπέλα κρίθηκε ομόφωνα αθώα.

Ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκισή της και επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος για την απόφαση αυτή. Η τραγική περιπέτεια της Ειρήνης έλαβε τέλος. Ήμουν επιφυλακτικός για την απόφαση λόγω της αυστηρότητας της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά στην Κίνα αλλά τώρα νιώθω ευτυχισμένος».

Στην κατάθεσή της, η Μελισσαροπούλου ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της ήταν αυτός που έβαλε την κοκαΐνη μέσα στις αποσκευές της. Ταξίδεψαν μαζί από την Αντίς Αμπέμπα, όμως εκείνος της είπε ότι θα φτάσει στο Χονγκ Κονγκ δύο μέρες αργότερα από εκείνη, καθώς είχε βρει πιο φθηνό εισιτήριο. Στο ξενοδοχείο  ο φίλος της τής άφησε μια βαλίτσα  και την παρακάλεσε να την πάρει μαζί. Όπως είπε η Ειρήνη στους δικαστές, του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν κοίταξε καν αν η βαλίτσα έχει κάτι μέσα: προσέθεσε κάτι δικά της καλλυντικά κι άλλα αντικείμενα, και την πήρε μαζί στις αποσκευές της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57