search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:03
MENU CLOSE

Μητέρα έσφαξε το 11χρονο κοριτσάκι της γιατί νόμιζε ότι είχε κάνει σεξ

13.03.2019 08:30
Μητέρα έσφαξε το 11χρονο κοριτσάκι της γιατί νόμιζε ότι είχε κάνει σεξ - Media

 

Σοκ στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μια μητέρα 28 χρονών δολοφόνησε με 15 μαχαιριές στην πλάτη την 11χρονη κορούλα της επειδή νόμιζε ότι είχε κάνει σεξ. Στη συνέχεια μετέφερε το νεκρό παιδάκι με τα χέρια της στο νοσοκομείο και βαστώντας ακόμη το αιματοβαμμένο μαχαίρι είπε απλά: «έχασα το μωρό μου»

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία που ανέκρινε την 28χρονη Ρόζα Ριβιέρα. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι εκείνη είχε δολοφονήσει την κόρη της Αλέιντα. Η Ρόζα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αφήσει την κόρη της στο σπίτι της γιαγιάς της. Εκεί (σύμφωνα με τα όσα είπε) ο σύντροφος της γιαγιάς έκανε σεξ με την Αλέιντα. «Ήξερα ότι είχε κάνει σεξ επειδή χαμογελούσε διαφορετικά» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Η νεκροψία νεκροτομή όμως έδειξε πως η μικρή δεν είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Έφερε μόνο 15 μαχαιριές στην πλατούλα της και μια μαχαιριά στο χέρι της από την προσπάθεια της να προφυλαχτεί από τη μανία της δολοφόνου μητέρας της.

Η παιδοκτόνος παραδέχτηκε ότι αφού μαχαίρωσε την 11χρονη Αλέιντα, έβαλε το πτώμα της στο αυτοκίνητο και πριν την μεταφέρει στο νοσοκομείο, έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:03