search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Κατέρρευσε κτίριο στη Νιγηρία: Τουλάχιστον δέκα μαθητές παγιδευμένοι στα συντρίμμια (Photos)

13.03.2019 13:38
Κατέρρευσε κτίριο στη Νιγηρία: Τουλάχιστον δέκα μαθητές παγιδευμένοι στα συντρίμμια (Photos) - Media

 

Τουλάχιστον δέκα παιδιά έχουν παγιδευθεί μέσα στα συντρίμμια του Δημοτικού σχολείου τους που βρισκόταν στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας η οποία κατέρρευσε το πρωί της Τετάρτης σε λαϊκή συνοικία του Λάγκος, στη Νιγηρία, έγινε γνωστό από διασώστη που βρίσκεται επιτόπου.

Σύμφωνα με κατοίκους, τους οποίους επικαλείται το Ρόιτερ, το Δημοτικό σχολείο είχε συνολικά 100 μαθητές, ενώ επτά παιδιά έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια.

Ο Ντέριν, ένας νέος που συμμετέχει στις επιχειρήσεις διάσωσης στη στέγη της τετραώροφης πολυκατοικίας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως «τουλάχιστον 10 παιδιά» είναι παγιδευμένα μέσα στα συντρίμμια «και φαίνεται πως βρίσκονται στη ζωή».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος απολογισμός για τα θύματα, καθώς στον τόπο του δυστυχήματος επικρατεί μεγάλη σύγχυση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:16