search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Η ματωμένη βίλα στην Ισπανία: Σκότωσε τη σύζυγο που εγκατέλειψε για την ερωμένη του (Photos)

13.03.2019 16:30
Η ματωμένη βίλα στην Ισπανία: Σκότωσε τη σύζυγο που εγκατέλειψε για την ερωμένη του (Photos) - Media

 

Τραγικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της βρήκε μια γυναίκα στην Ισπανία.

Ο 55χρονος πλούσιος Βρετανός Τζόφρεϊ Έλτον φέρεται να δολοφόνησε με μαχαίρι την σύζυγό του, Γκλόρια Τορνέι στην πολυτελή ισπανική βίλα του ζευγαριού.

Σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε παραλιακό μπαρ κοντά στο ισπανικό λιμάνι Sotogrande μόλις 10 ημέρες πριν η άτυχη γυναίκα δολοφονηθεί, ο Έλτον αγκαλιάζει την χαμογελαστή σύζυγό του.

Ο Έλτον συνελήφθη όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, εν αναμονή μιας συνεχιζόμενης έρευνας για τον θάνατο της συζύγου του. Μάλιστα, φέρεται να προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του για να αυτοκτονήσει, με την δολοφονία που διέπραξε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί έσωσαν τη ζωή του μετά από εισβολή στο σπίτι του ζευγαριού, στο τουριστικό θέρετρο της Estepona.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου πέρασε τη νύχτα πριν μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η Γκλόρια σχεδίαζε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, ο οποίος άφησε την δουλειά του πριν την ηλικία των 50 ετών και ξεκίνησε μια επιτυχημένη εταιρεία εγκατάστασης δορυφορικής τηλεόρασης.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι ο 55χρονος είχε εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη πριν από δύο χρόνια, αφού γνώρισε μια άλλη γυναίκα με την οποία διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο 55χρονος που πιστεύεται ότι ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του για περίπου 30 χρόνια, θα εξακολουθεί να διερευνάται στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης έρευνας ανθρωποκτονίας μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31