search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:07
MENU CLOSE

«Κλαίγαμε ασταμάτητα για ώρες» – Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones μιλούν για το τέλος της σειράς (Video)

13.03.2019 18:41
«Κλαίγαμε ασταμάτητα για ώρες» - Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones μιλούν για το τέλος της σειράς (Video) - Media

 

H τελευταία μέρα των γυρισμάτων της πλέον δημοφιλούς σειράς ήταν η πλέον δύσκολη για τους ηθοποιούς που συνεργάστηκαν υπό τις οδηγίες του Μάρτιν. Δεν θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικά αφού η όλη «περιπέτεια» ξεκίνησε 8,5 χρόνια πριν! Δικαιολογημένα λοιπόν, τα δάκρυα όλων των ηρώων τη στιγμή της αποχώρησης.

Οι πρωταγωνιστές αναφέρθηκαν δημοσίως στην τελευταία τους μέρα στη δουλειά (για το Game Of Thrones) στην οποία όπως δήλωσαν έπεσε πολύ κλάμα.

«Αλήθεια πίστευα ότι θα ήμουν εντάξει μετά το γύρισμα και εκεί ήταν που έσπασα και δεν σταμάτησα να κλαίω για τις επόμενες δύο ώρες», λέει η Γκουέντολιν Κρίστι γνωστή και ως Μπριέν από το Ταρθ. Το ίδιο συνέβη και στην Κάρις Βαν Χούτεν, τη γνωστή από τη σειρά μάγισσα Μελισάντα, η οποία παραδέχεται ότι έφτασε στο σημείο «να κλαίει σαν μωρό».

Μάλιστα η Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ) αποκαλύπτει ότι κράτησε έναν από τους κορσέδες των κοστουμιών που φόρεσε ενώ ο Κάνιγκχαμ αποκαλύπτει ότι κράτησε ένα σπαθί των Ντοθράκι και το ξύλινο παιχνίδι που είχε χαρίσει στην μικρή Σάιριν, πριν οδηγηθεί στην πυρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06