18/09/2020 19:56:10

Προχωράει κανονικά η αναδιάρθρωση, καμία αναδίπλωση από Βασιλειάδη, Γραμμένο

Προχωράει κανονικά η αναδιάρθρωση, καμία αναδίπλωση από Βασιλειάδη, Γραμμένο - Media

 

 

Πολιτεία και ΕΠΟ κατέληξαν στο αυτονόητο: Το ποδόσφαιρο πρέπει να πάει μπροστά και η μείωση των ομάδων της Super League δεν μπορεί να έχει γυρισμό.

Αυτό προέκυψε από την συνάντηση που έγινε την Τετάρτη (13/3) στο υφυπουργείο Αθλητισμού, μεταξύ του Γιώργου Βασιλειάδη, του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα που έχει τοποθετήσει στην χώρα μας η UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Στην συνάντηση αυτή, λοιπόν, κατέστη σαφές πως η τροπολογία που θα αφορά τη νέα δομή των πρωταθλημάτων από την επόμενη σεζόν (ίδρυση της Super League 2), θα κατατεθεί στην Βουλή άμεσα, με ένα οποιοδήποτε επόμενο νομοσχέδιο, αφού είναι έτοιμη και όλα τα διαδικαστικά επιλύονται.

Το μόνο που θα απομένει θα είναι το μοντέλο διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος της Super League, κάτι που ο συνεταιρισμός θα έπρεπε να είχε ήδη αποφασίσει.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.