search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Η ψευδαίσθηση της προφορικότητας κι άλλες ιστορίες τρόμου!

14.03.2019 07:16
Η ψευδαίσθηση της προφορικότητας κι άλλες ιστορίες τρόμου! - Media

 

Το ιερό μαρτυρολόγιο της Αριστεράς δεν έχει καταγράψει νεκρούς από μολότοφ, καθώς σύμφωνα με παλιότερη δήλωση του πρωθυπουργού «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;»…  Άρα, ο Κυρίτσης σωστά κάνει χρήση επιλεκτικής μνήμης και δεν θυμάται – γιατί το να ντραπεί θα ήταν υπερβολική απαίτηση. Σίγουρα θα θυμάται τους νεκρούς της ΕΡΤ και το μνημείο των πεσόντων που στήθηκε προς ανάμνηση των επικών μαχών για ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Η κυρία Μυρσίνη Ζορμπά των γραμμάτων και των τεχνών, αντίθετα θυμήθηκε το γλυπτό του Βαρώτσου, τον γνωστό μας «Δρομέα» και θέλησε στα πλαίσια της συμφιλίωσης των λαών να το ανταλλάξει με τον Μέγα Αλέξανδρο των Σκοπίων.  Το πρότεινε, μάλιστα, στον Βαρώτσο που έμεινε ο ίδιος άγαλμα από την λαμπρή προοπτική μια τέτοιας ρηξικέλευθης ιδέας, αλλά δυστυχώς αυτή η συζήτηση έπεσε σε ένα αιφνίδιο κενό μνήμης της κας Ζορμπά! 

Μια ακόμα Μυρσίνη στις αγωνιστικές έπαλξης του ΣΥΡΙΖΑ, επαγγελματίας «κόρη του Λοίζου», στις μεταφυσικές επαναστατικές της αναζητήσεις απαίτησε από τους νεκρούς, θύματα του Σάββα Ξηρού, να αναστηθούν για να ζητήσουν συγγνώμη για την κακία τους να αναγκάσουν τον Σάββα να τους δολοφονήσει. Τα ανυπότακτα αναρχικά της προτάγματα και οι έντονες αναταράξεις της αναρχικής της συνείδησης βρήκαν ευτυχή διέξοδο στην «τιμητική» πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριληφθεί στο «κεντροαριστερό» του ευρωψηφοδέλτιο, καθώς εκτιμηθήκαν μαζί με τις στοχαστικές της αναρτήσεις και οι πολιτιστικοί της αγώνες για τα πνευματικά δικαιώματα – θεμελιώδης αναρχική ιδεολογική αρχή.  Ο δρόμος είχε την δική του αμνησία…στην «ψευδαίσθηση της προφορικότητας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης»! 

Ωστόσο, μετά την παντελή απώλεια κάθε αίσθησης του γελοίου, ο διαπρεπής δημοσιογράφος της ΕΡΤ των αγώνων και των νεκρών, Κώστας Αρβανίτης μας δίδαξε ήθος και ηθική καθώς φρόντισε με την σεμνότητα που τον διακρίνει αυθόρμητα να αποχωρήσει στον αέρα από την δημοσιογραφική του θέση καθώς ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Παγκόσμια έκπληξη προκάλεσε η ετοιμότητα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ οι οποίοι κατάφεραν σε δευτερόλεπτα να γυρίζουν και να προβάλλουν ένα επίσης αυθόρμητο βίντεο αποχαιρετισμού του αγωνιστή δημοσιογράφου!  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:48