search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:41
MENU CLOSE

«Σε παρακαλώ μη μου πεθάνεις» – Μαχαίρωσε τον φίλο της και ύστερα έκλαιγε καθώς εκείνος ήταν κάτω (Video)

14.03.2019 09:24
Έγραψαν σε σημείωμα επάνω στο αυτοκίνητο νοσοκόμας θυμάτων κορωνοϊού: «Δολοφόνε»  - Media

 

Το βίντεο σοκάρει. Το βλέμμα του μαχαιρωμένου που βρίσκεται αιμόφυρτος στην αγκαλιά της κοπέλας του που μόλις τον μαχαίρωσε, σοκάρει περισσότερο. Έχει χάσει πολύ αίμα. Τα μάτια του γυρίζουν και φαίνεται το ασπράδι. Κοντεύει να χάσει τις αισθήσεις του. Λίγα λεπτά πριν το χέρι της γυναίκας είχε μπήξει το μαχαίρι στο στομάχι του.

Η γυναίκα γονατισμένη κλαίει και οδύρεται. «Σε παρακαλώ μη μου πεθάνεις, σε παρακαλώ» του λέει και του χαιδεύει το πρόσωπο. Το όνομα της είναι Σόνια Νούνιεζ και είναι 22 ετών. Το όνομα του θύματος είναι Έρικ Ομάρ και είναι 29 ετών.

Και όμως η 22χρονη είχε μαχαιρώσει τον 29χρονο φίλο της. Προφανώς μετά κατάλαβε την πράξη της και το μετάνιωσε.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι είχε μια έντονη λογομαχία στο δρόμο, όταν ξαφνικά η Σόνια, έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και το βύθισε στο στομάχι του κεραυνοβολημένου Έρικ.

Η Σόνια ακούγεται να λέει, πιθανώς στο άτομο που τραβάει με την κάμερα: «Με χτύπησε, προσπάθησε να με σκοτώσει». Έπειτα η 22χρονη στρέφεται στον αιμόφυρτο φίλο της και του λέει «πες τους την αλήθεια».

Και ύστερα από λίγο άρχισε να λέει: «Συγχώρεσε με, αγάπη μου! Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις».

Ο τραυματίας Έρικ από την πλευρά του λέει στους περαστικούς ότι η φίλη του προσπάθησε να τον σκοτώσει και τους ζητάει να φωνάξουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ, ο Έρικ νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Η 22χρονη, κρατείται από την αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:41