search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Κρήτη: Αυτός είναι ο άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανηλίκους

14.03.2019 09:39
Κρήτη: Αυτός είναι ο άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανηλίκους - Media

 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον:
ΝΙΡΓΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ του Ιωάννη και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1971 στο Ηράκλειο Κρήτης .

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703, 2810-274068 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος άντρας έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του ανακριτή από την πίσω πόρτα, για λόγους ασφαλείας, ενώ δεν έλειψε η ένταση, καθώς συγγενείς του κοριτσιού είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, ζητώντας επίμονα από τους αστυνομικούς και φωνάζοντας να τους αφήσουν να τον πλησιάσουν.

Μετά την πολύωρη απολογία του, φυγαδεύτηκε προκειμένου να αποφευχθούν πράξεις αντεκδίκησης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ο 48χρονος γείτονας, φέρεται – σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας – να έπεισε το κορίτσι να τον ακολουθήσει στην ταράτσα όπου και ασέλγησε σε βάρος του.

Ο ίδιος πάντως εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:52