search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:15
MENU CLOSE

Bίντεο-σοκ από το μακελειό στο σχολείο της Βραζιλίας (Videos και Photos)

14.03.2019 10:34
Bίντεο-σοκ από το μακελειό στο σχολείο της Βραζιλίας (Videos και Photos) - Media

 

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο σοκ που δείχνει τη στιγμή που δυο άνδρες εισήλθαν σε σχολείο του Σάο Πάολο και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των μαθητών.

 

Το τελευταίο σημαντικό συμβάν με πυροβολισμούς σε σχολείο σημειώθηκε το 2011, όταν 12 παιδιά πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από έναν πρώην μαθητή στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Αν και οι νόμοι για την οπλοκατοχή είναι εξαιρετικά αυστηροί στη Βραζιλία, δεν είναι δύσκολο για κάποιον να αγοράσει παράνομα όπλο.

Πάντως το βίντεο είναι συγκλονιστικό. Tουλάχιστον δέκα άνθρωποι. Έξι παιδιά, ένας ενήλικας που εργαζόταν στο κτίριο, ένας άνθρωπος που στεκόταν ακριβώς έξω από το κτίριο και οι δύο έφηβοι δράστες της επίθεσης είναι νεκροί.

Δεκα εφτά άλλοι άνθρωποι, κυρίως παιδιά, τραυματίστηκαν στο δημοτικό σχολείο Ραούλ Μπραζίλ και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωση η αστυνομία. Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Οι δύο έφηβοι φέρεται στο τέλος να έστρεψαν τα όπλα στους εαυτούς τους.

Περίπου 1.000 παιδιά φοιτούν στο σχολείο, ανέφερε η αστυνομία

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15