search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:33
MENU CLOSE

Νέο επεισόδιο με την Μεγαλοοικονόμου – «Θα τα μπουμπουνίσω όλα στη σημερινή ψηφοφορία»

14.03.2019 10:50
Νέο επεισόδιο με την Μεγαλοοικονόμου - «Θα τα μπουμπουνίσω όλα στη σημερινή ψηφοφορία» - Media

 

Επεισοδίων συνέχεια σήμερα τη Βουλή, μετά τους χθεσινούς διαξιφισμούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρωταγωνιστής της σημερινής έντασης ήταν πάλι η προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 

Η βουλευτής που βρισκόταν μαζί με άλλους συναδέλφους της του ΣΥΡΙΖΑ, παραπονέθηκε ότι δεν τη στήριξε κανείς κατά τις «επιθέσεις» που θεωρεί ότι δέχθηκε χθες στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΚΟ. Μάλιστα σε μια έκρηξή της, φέρεται να είπε: «Άντε μη μπουμπουνίσω το ψηφοδέλτιο με ό,τι να ‘ναι σήμερα». Οι βουλευτές επιχείρησαν να την ηρεμήσουν λέγοντας πως όλοι την εκτιμούν, την στηρίζουν και την αγαπούν.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για τα… απόνερα της χθεσινής παρεξήγησης που πυροδότησε η προτροπή της Αννέτας Καββαδία «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle», την οποία η κ. Μεγαλοοικονόμου πήρε προσωπικά θεωρώντας ότι τη «φωτογραφίζει».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15