search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:40
MENU CLOSE

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αλλάζει την κατάθεσή του ο 19χρονος – «Ναι, βιντεοσκοπούσαμε την Ελένη»

14.03.2019 11:51
Αποκαλύψεις στη δίκη Τοπαλούδη: «Δε νιώθω τύψεις, δεν έκανα τίποτα» δηλώνει ο 23χρονος - Media

 

Λύγισε ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων που κατηγορούνται ότι είχαν βιάσει την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν από την άγρια δολοφονία της και, σε αντίθεση με ό,τι είχε ισχυριστεί αρχικά, ομολόγησε πως βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον βιασμό.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23, 22 και 19 χρονών από το χωριό Μάσαρη, είχαν ισχυριστεί στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν τον Νοέμβριο του 2017. Όπως είχαν πει, θέλοντας να αστειευτεί ο 17χρονος -τότε- φίλος τους, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του στο κενό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και προσποιήθηκε ότι βιντεοσκοπούσε την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και τον 20χρονο της παρέας. Όμως, στη συνέχεια έδωσε το κινητό του στην Ελένη για να διαπιστώσει ότι δεν είχε καταγράψει κάτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο καθώς στη συμπληρωματική κατάθεση που φέρεται ότι έδωσε ο 19χρονος παραδέχτηκε ότι όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, ενώ επανέλαβε πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της 21χρονης.

Φέρεται ακόμη να είπε ότι ύστερα από αυτά η Ελένη φοβήθηκε μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το επίμαχο υλικό κι έτσι έπιασε τους γονείς της και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Κατά τις ίδιες πηγές που επικαλείται η εκπομπή οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Ελένη συνευρέθηκε ερωτικά με τον 20χρονο με τη θέλησή της, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του.

Όσο για τη δολοφονία, οι ίδια πηγές ανέφεραν πως επικρατεί δυσφορία επειδή η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει ανοίξει ακόμα τα κινητά των δύο δραστών. Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία πως η ανακρίτρια ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίσχευση ηλεκτρονικών δεδομένων.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:39