search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Διαβεβαιώσεις Λοβέρδου για το νοσοκομείο Καρύστου

03.03.2012 01:52
Διαβεβαιώσεις Λοβέρδου για το νοσοκομείο Καρύστου - Media

«Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

«Το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι εν λόγω δηλώσεις έγιναν με αφορμή επεισόδια που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο, όταν κάτοικοι της περιοχής εγκλώβισαν τον υποδιοικητή του νοσοκομείου Καρύστου, Ηλία Πετσή στο γραφείο του, διαμαρτυρόμενοι για υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Με αφορμή τα γεγονότα, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Όπως δήλωσε και ο υπουργός ΥΚΑ κ. Ανδρέας Λοβέρδος τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή ,το νοσοκομείο Καρύστου δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του. Συνεπώς, όσοι δημιουργούν προβλήματα, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες, η χώρα χρειάζεται ηρεμία».

Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, αντιδρώντας στη διασύνδεση του νοσηλευτικού ιδρύματος με αυτό της Χαλκίδας, συγκεντρώθηκαν έξω από το Νοσοκομείο της Καρύστου, με αφορμή την επίσκεψη του διοικητή των δύο νοσοκομείων Τάσου Σεπετή στο Νοσοκομείο της Καρύστου. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες που επικρατούν στο Νοσοκομείο και για την πιθανή υποβάθμισή του σε κέντρο υγείας, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας την παραίτηση του υποδιοικητή κ. Πετσή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:45