search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές – Προσέγγισαν την Αδριατική Λίγκα οι «ερυθρόλευκοι»

14.03.2019 13:42
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές - Προσέγγισαν την Αδριατική Λίγκα οι «ερυθρόλευκοι» - Media

 

Σε ορισμό Ελλήνων διαιτητών για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προχώρησε η ΚΕΔ της ΕΟΚ. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αίτημα της πλευράς των Πειραιωτών για ορισμό ξένων διαιτητών -υπό την απειλή μάλιστα της αποχώρησης της ομάδας- δεν έγινε δεκτό, κάτι που είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Έτσι, για το «αιώνιο» ντέρμπι επιλέχθηκαν οι Κορομηλάς, Καρακατσούνης και Παπαπέτρου, μία τριάδα διαφορετική μεν από εκείνη του πρόσφατου ημιτελικού κυπέλλου (όταν ο Ολυμπιακός σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ) αλλά…ελληνική δε, κάτι που αποτελούσε απαράβατο όρο για να μην αγωνιστεί ο Ολυμπιακός.

Μετά τον ορισμό των διαιτητών, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης εξέφρασε την στήριξή του στους Έλληνες διαιτητές: «Σε ό,τι αφορά τους ξένους διαιτητές, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Σας αντιμετωπίζουμε όλους, και τις 14 ομάδες, το ίδιο. Αύριο, μεθαύριο, μπορεί να έχουν παράπονα ο “χ”, ο “ψ” και να θέλουν ξένους διαιτητές. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε φορά αυτό το πράγμα. Συνεχίζουμε με Έλληνες διαιτητές» τόνισε σχετικά.

Εφόσον αποφασιστεί η διεξαγωγή του αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε αυτόν και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα κινδυνεύσει με βαρύτατες ποινές.

Μάλιστα, οι Αγγελόπουλοι έχουν ήδη προσεγγίσει με επιστολή τους την Αδριατική Λίγκα! Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επιστολή στην οποία ζητούσαν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να συμμετάσχει εκεί!

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημα μας», δήλωσε στην εφημερίδα LiveSport ο CEO της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:50