search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:49
MENU CLOSE

Μπουτάρης για Νοτοπούλου: Της εύχομαι να βγει δήμαρχος για να συνεχίσει το έργο μας (video)

14.03.2019 14:48
Μπουτάρης για Νοτοπούλου: Της εύχομαι να βγει δήμαρχος για να συνεχίσει το έργο μας (video) - Media

 

Για περίπου μια ώρα είχαν συνάντηση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την υποψήφια δήμαρχο, επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί”, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και η κα. Νοτοπούλου συνοδευόταν από τη δημοτική σύμβουλο της διοίκησης Μπουτάρη και υποψήφια με τον συνδυασμό “Μαζί”, Γιούλη Ρανέλλα. Οι δυο τους συζήτησαν για έργα της πόλης, όπως την παράκτια συγκοινωνία, την πλατεία Διοικητηρίου, τις φοιτητικές εστίες και άλλα ζητήματα.

«Πιστεύω ότι έχουμε κοινές αντιλήψεις σε πολλά πράγματα. Της εύχομαι καλή επιτυχία και καλή επιτυχία δεν είναι μόνο μια καλή θέση είναι κάτι παραπάνω. Η πορεία της κα Νοτοπούλου σε όλη την διάρκεια, που ήταν στο υπουργείο ήταν πολύ επωφελής για τον δήμο Θεσσαλονίκης και αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί. Από εκεί και πέρα αν καταφέρει και βγει δήμαρχος, που της το εύχομαι, πιστεύω ότι θα προχωρήσει πολύ το έργο που ξεκινήσαμε».

 

Από την πλευρά της, η κα Νοτοπούλου σημείωσε ότι «είχαμε μια βαθιά πολιτική συζήτηση καθώς ο δήμαρχος της πόλης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη. Έδωσε μια μάχη, απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι και σε όλη του αυτή την προσπάθεια μπορούμε να πούμε ότι από τις θέσεις που ήμασταν βάλαμε πλάτη. Θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια μας να μην επανέλθουν στην διοίκηση του δήμου άνθρωποι που θέλουν τα συμφέροντα να κάνουν πάρτυ. Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με τον Γιάννη Μπουτάρη και σε αυτό δουλέψαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, η Θεσσαλονίκη να γίνει κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αυτό σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει μητροπολιτικό χαρακτήρα τόσο στις συγκοινωνίες, στη διαχείριση των απορριμμάτων φυσικά στο νερό, που είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης περιόδου».

 

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μπουτάρης αρνήθηκε το γεγονός ότι έχει εκφράσει την στήριξή του και σε άλλους υποψήφιους δημάρχους. «Δεν δήλωσα την στήριξή μου σε κανέναν άλλον εκτός από τα παιδιά της Πρωτοβουλίας με τους οποίους έχω ένα συναισθηματικό δεσμό και θα του βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο προκειμένου να είναι κοντά στην επόμενη διοίκηση διότι μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι η ομάδα αυτή μπορεί να χτυπήσει τον δήμο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μια ευγενική δήλωση που έκανα σε όλους όσους με επισκέφθηκαν είναι στήριξη. Είναι μια ευγενική λέξη για τον αγώνα, που κάνει ο καθένας», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

 

Πηγή βίντεο: Thestival.gr:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:46