search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:12
MENU CLOSE

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζει το ψηφοδέλτιο της Νίνας Κασιμάτη: Τον έπιασαν οι κάμερες (Videos)

14.03.2019 14:57
Νίνα Κασιμάτη προς ΠΟΑΣΥ: «Άδικη και δυσανάλογη η στοχοποίησή μου για σκωπτικό σχόλιο που δεν αφορούσε την Αστυνομία» - Media

 

Για αντισυναδελφική συμπεριφορά και προβοκατόρικη πρακτική κατήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, τον επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη.

Η Ν. Καστιμάτη επισημαίνει ότι ο Χ. Καραγιαννίδης σε συνεργασία με τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα, ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την ψηφοφορία της συνταγματικής αναθεώρησης φωτογράφισαν το ψηφοδέλτιό της και το διέρρευσαν σε ΜΜΕ.

Η καταγγελία της Ν. Κασιμάτη επιβεβαιώνεται και μέσα από βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr. Στα βίντεο, ο Ι. Φωτήλας δίνει το επίμαχο ψηφοδέλτιο στον Χ. Καραγιαννίδη, ο οποίος το φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο.

Η καταγγελία προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, που αρχικά ισχυριζόταν ότι η διαρροή έγινε από την αντιπολίτευση και στην συνέχεια την επέκρινε για την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο για την θρησκευτική ουδετερότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07