search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Η ιστορία μιας γυναίκας που έχασε την 12χρονη κόρη της στα χαρτιά

14.03.2019 15:02
Η ιστορία μιας γυναίκας που έχασε την 12χρονη κόρη της στα χαρτιά - Media

 

H τραγική ιστορία μιας κοπέλας την οποία πόνταρε στα χαρτιά η μητέρα της «ξετυλίγεται» στην τηλεοπτική σειρά «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Open TV.

Η 50χρονη Βέτα είναι παθιασμένη με τον τζόγο. Παίζει χαρτιά και όλα τα τυχερά παιχνίδια εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό έγινε αιτία να χωρίσει και με τον άντρα της. Αυτό όμως δεν την σταμάτησε.

Συνέχισε να παίζει και να χάνει μεγάλα χρηματικά ποσά. Όταν δεν είχε πια τι άλλο να παίξει στα χαρτιά, έπαιξε την 12χρονη κόρη της την Λίνα. Το κορίτσι κατέληξε στα χέρια του Μάνθου, ανθρώπου της νύχτας που διατηρεί χαρτοπαιχτική λέσχη και διακινεί ναρκωτικά.

Η Λίνα, στα δεκαοχτώ της συνεχίζει να εκδίδεται για να πληρώνει τα χρωστούμενα της μάνας της. Ο 25χρονος Ιάσωνας δουλεύει ρεσεψιονίστ σε ένα από τα ξενοδοχεία που εκείνη πηγαίνει με τους πελάτες. Τα δυο παιδιά ερωτεύονται και κάνουν όνειρα να αλλάξουν τη ζωή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15