search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:25
MENU CLOSE

Απαλλάχθηκαν Λουτσέσκου και Ουάρντα – Έξαλλοι στην ΑΕΚ

14.03.2019 15:51
Απαλλάχθηκαν Λουτσέσκου και Ουάρντα - Έξαλλοι στην ΑΕΚ - Media

 

Στα «μαλακά» έπεσαν από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα, οι οποίοι αθωώθηκαν από τις υποθέσεις τους.

Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας απάλλαξε, τόσο τον προπονητή του ΠΑΟΚ για τις υβριστικές δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, όσο και τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, για τη δημόσια ανάρτησή του με επίσης υβριστικό περιεχόμενο κατά της ΑΕΚ.

Στον Αιγύπτιο είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αλλά τελικώς, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον απάλλαξε, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια της ΑΕΚ. Στην Ένωση περίμεναν την παραδειγματική τιμωρία του Ουάρντα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μέχρι και ο Ατρόμητος αποφάσισε τη «σιωπηρή τιμωρία» του παίκτη του, αφήνοντάς τον εκτός αγώνων.

«Για την ίδια συμπεριφορά την οποία ο Ατρόμητος -και πολύ σωστά- θεώρησε ανάρμοστη και προσβλητική για τους φιλάθλους μας, τοποθετήθηκε δημόσια λεγοντας ότι “θα επιληφθεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει” και έθεσε τον Ουάρντα εκτός προπονήσεων και αγώνων, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον απάλλαξε εκτιμώντας ότι δεν έκανε κάτι το επιλήψιμο. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα περαιτέρω… Το αφήνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης. Η έντονη δυσαρέσκεια μας φυσικά δεν έχει να κάνει με το ότι δεν τιμωρήθηκε και μπορεί να παίξει εναντίον μας, αλλά το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε για την προσβλητική του συμπεριφορά εναντίον της ομάδας μας και των φιλάθλων μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά μέσα από την ΑΕΚ για το ζήτημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:25