12/08/2020 03:43:28

«Βόμβα» Παναθηναϊκού - Κι εμείς στην Αδριατική Λίγκα με τον Ολυμπιακό

«Βόμβα» Παναθηναϊκού - Κι εμείς στην Αδριατική Λίγκα με τον Ολυμπιακό - Media

 

Μόλις έγινε γνωστή η τελεσίδικη απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, ήρθε άμεσα η κίνηση από μεριάς Παναθηναϊκού, που γνωστοποίησε τη πρόθεσή του να αγωνιστεί και εκείνος στην Αδριατική Λίγκα προκειμένου να συνεχίσουν να υφίστανται τα «αιώνια» ντέρμπι.

Με την υποσημείωση ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να ζήτησε από την ABA Liga να συμμετάσχουν και οι «πράσινοι» στο πρωτάθλημα, εφόσον γίνει αποδεκτή η συμμετοχή του Ολυμπιακού! Το σκεπτικό του «τριφυλλιού» είναι ότι δεν νοείται να συμμετέχει σε μια διοργάνωση δίχως τον μεγάλο αντίπαλό του.

Πριν από τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, είχε προηγηθεί το συμβούλιο της ΚΕΔ και της ΕΟΚ, στο οποίο αποφασίστηκε να απορριφθεί το αίτημα της πλευράς των Πειραιωτών για ορισμό ξένων διαιτητών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.