search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: «Φέρτε τα λεφτά μην καούν από βραχυκύκλωμα…»

14.03.2019 17:21
Διακοπή ρεύματος στη Θεσσαλονίκη – Εγκλωβισμοί σε ανελκυστήρες - Media

 

Δε έχουν τελειωμό τα περιστατικά απάτης σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ανθρώπων.

Τελευταία περίπτωση απάτης, σημειώθηκε στην Τιθορέα σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από επιτήδειους που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, δύο ευπαρουσίαστοι νεαροί γύρω στα 25 τους πλησίασαν, προφασιζόμενοι ότι είναι από την υπηρεσία ηλεκτρικού και θέλουν να τους προστατεύσουν από πιθανό βραχυκύκλωμα. Τους ζήτησαν μάλιστα να μαζέψουν τα χρήματά τους σε ένα σημείο, προκειμένου να μην καούν σε περίπτωση που από το βραχυκύκλωμα ξεσπάσει πυρκαγιά. Όταν βέβαια είδαν που βρίσκονται οι οικονομίες των γερόντων, οι απατεώνες άρπαξαν άγνωστο ποσό και εξαφανίσθηκαν χωρίς οι ηλικιωμένοι να προλάβουν να δουν αν έφυγαν με αυτοκίνητο κι αν υπήρχαν και άλλοι συνεργοί σε αυτό.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΑΤ Αμφίκλειας που από τις περιγραφές συγκεντρώνει στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:29