search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Χάρι και Μέγκαν: Μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι (Photo)

15.03.2019 09:26
Χάρι και Μέγκαν: Μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι (Photo) - Media

 

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί ενώ αυτήν την περίοδο φτιάχνουν το νέο τους «σπιτικό».

Το προγκιπικό ζεύγος μέχρι σήμερα διέμενε στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ,

Την άδεια για τη μετακόμιση αυτή έδωσε φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία συμφώνησε να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πάντως τα Ανάκτορα εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό, καθώς ο δούκας και η δούκισσα επιθυμούσαν να πορευτούν αυτόνομα με τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Η Μέγκαν διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και προβλέπεται ότι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα, πάντως, με βρετανικά δημοσιεύματα, η απόφαση για τη μετακόμιση αυτή προήλθε από μια ρήξη που υπήρξε στις σχέσεις των δυο ζευγαριών, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ή δημόσια συμπεριφορ’α που να συνηγορεί με αυτό το σενάριο.

Στις αρχές της εβδομάδας, μάλιστα, οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.

Το Frogmore Cottage, είναι ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Πρόκειται για το μέρος που το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει τη δεξίωση μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Ουίνδσορ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21