search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:03
MENU CLOSE

Αγγελάκας: Εάν δεν παίξουν οι Rotting Christ στην Πάτρα, δεν θα παίξω ούτε εγώ

15.03.2019 10:14
Αγγελάκας: Εάν δεν παίξουν οι Rotting Christ στην Πάτρα, δεν θα παίξω ούτε εγώ - Media

 

Θέση για τη ματαίωση της συναυλίας των Rotting Christ σε χώρο που διαχειρίζεται ο δήμος της Πάτρας πήρε ο Γιάννης Αγγελάκας ο οποίος με μια ανάρτησή του στο facebook ξεκαθάρισε ότι εάν δεν έχει λυθεί το οποιοδήποτε θέμα μέχρι την Κυριακή με αφορμή να μην εμφανιστεί το εν λόγω συγκρότημα, δε θα τραγουδήσει ούτε ο ίδιος, όπως είναι προγραμματισμένο.

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.» έγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01