search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55
MENU CLOSE

Στη «ζώνη» του Γιώργου Παπαδάκη επέστρεψε η Μπάγια Αντωνοπούλου

15.03.2019 10:54
Στη «ζώνη» του Γιώργου Παπαδάκη επέστρεψε η Μπάγια Αντωνοπούλου - Media

 

Βρέθηκε για πολλά χρόνια δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, τον άνθρωπο που στην ουσία «έχτισε» την πρωινή ζώνη, σημειώνοντας μέχρι και σήμερα μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος, φυσικά, για την Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία μετά το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο» στράφηκε στον ψυχαγωγικό τομέα, παρουσιάζοντας την εκπομπή Survivor Panorama για να επιστρέψει ξανά στην ενημέρωση μετά το κόψιμό της λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι αρχικά υπήρξαν φήμες που ήθελαν τη Μπάγια Αντωνοπούλου να σταματά τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, η αλήθεια φαίνεται να είναι διαφορετική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit η Μπάγια παραμένει στο σταθμό του Φαλήρου και μάλιστα από αύριο θα είναι ξανά στον αέρα του σταθμού, αφού θα συνεργαστεί με την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» που παρουσιάζουν ο Τάκης Χατζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μπάγια Αντωνοπούλου θα γίνει «Ακραία» ξεκινώντας συνεργασία με την ενημερωτική εκπομπή αλλά δεν θα είναι στο πλατό με τους Τάκη Χατζή- Δημήτρη Καμπουράκη, αναλαμβάνοντας είτε να παρουσιάζει κάποια θέματα σε βίντεο ή κάνοντας συνδέσεις, τα link όπως λέμε, για κάποια θέματα πιο κοινωνικά και νεανικά.

Η απόφαση που λήφθηκε από τη διοίκηση του σταθμού βρήκε σύμφωνους τους Τάκη Χατζή- Δημήτρη Καμπουράκη και έτσι από αυτό το σαββατοκύριακο μαζί τους θα βγει και η Μπάγια Αντωνοπούλου με κάποια θέματα για την εκπομπή τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55