17/01/2021 04:24:59

ΛΣ: Τα «μαχαιρώματα» και ο γαλάζιος αξιωματικός που την… είδε ΣΥΡΙζαίος ενόψει κρίσεων

ΛΣ: Τα «μαχαιρώματα» και ο γαλάζιος αξιωματικός που την… είδε ΣΥΡΙζαίος ενόψει κρίσεων - Media

 

Με τις κρίσεις στο Λιμενικό Σώμα να είναι προ των πυλών, έχουν βγει για τα καλά τα «μαχαίρια» από κάποιους ανώτερους αξιωματικούς, προκειμένου να επηρεάσουν την ηγεσία για να ανέβουν σκαλοπάτια.

Τα κόμματα από την πλευρά τους προφανώς ενδιαφέρονται για κάποιους - ενώ θα έπρεπε να ενδιαφέρει μόνο το κριτήριο της αξιοκρατίας - αλλά τουλάχιστον το κάνουν με τρόπο για να μην εκτίθενται δημόσια.

Δεν κάνουν όμως το ίδιο και ορισμένοι αξιωματικοί του Σώματος οι οποίοι γυρίζουν τα γραφεία και λένε ό,τι να ναι προκειμένου να πιέσουν.

Για παράδειγμα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι υπάρχει ανώτερος αξιωματικός που υπηρετούσε σε καίρια θέση επί υπουργού Μουσουρούλη της ΝΔ και έκανε ότι ήθελε έχοντας στενή σχέση με τον μηχανισμό του κόμματος, τώρα κάνει εκστρατεία να πείσει ότι είναι στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ!

Μάλιστα πάει στα γραφεία της πολιτικής ηγεσίας και «στολίζει» την ηγεσία της ΝΔ! Πολιτικαντισμός μεγέθους... Ποντοπόρου ναυσιπλοΐας!

Προφανώς τέτοιες συμπεριφορές δεν αρέσουν σε καμία ηγεσία κόμματος. Ας ελπίσουμε ότι η ηγεσία του ΛΣ -πολιτική και στρατιωτική- να τον έχουν πάρει χαμπάρι και να πράξουν τα δέοντα.

Το Λιμενικό Σώμα που δίνει τους αγώνες του κάτω από δύσκολες συνθήκες, πρέπει να βάζει φρένο σε τέτοιες επιδιώξεις.

Α.Δ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.