29/10/2020 07:57:47

Οι «σκοτεινές δυνάμεις του τόπου» ακύρωσαν τη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα - Αποσύρεται και ο Αγγελάκας

Οι «σκοτεινές δυνάμεις του τόπου» ακύρωσαν τη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα - Αποσύρεται και ο Αγγελάκας - Media

 

Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τη συναυλία του συγκροτήματος Rotting Christ στην Πάτρα. Μετά την αλλαγή χώρου διεξαγωγής της συναυλίας, καθώς στον χώρο που είχε παραχωρηθεί αρχικά από τον Δήμο προέκυψε τεχνικό πρόβλημα -το οποίο η διοργανώτρια εταιρεία απέδωσε σε απόπειρα λογοκρισία από τη δημοτική αρχή Πελετίδη, η συναυλία ακυρώθηκε «παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί».

Στη σχετική ανακοίνωση το συγκρότημα αναφέρει:

"Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας, ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί! Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ό,τι μπορούσαν, ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός, που στα μάτια τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κυρίους», ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Η ελευθερία του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα, το οποίο ως μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους. Οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είσαστε σίγουροι, ότι αυτήν την φορά θα γίνει ...NON SERVIAM!

SAKIS εκ μέρους των ROTTING CHRIST

Υ.Γ.

1-Την συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία υπέστησαν αυτές τις ημέρες. Εάν κάποιος από αυτούς επιθυμεί, μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στην διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας

2-Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους Metal αδερφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Το θέμα είναι όλων μας!"

Στο μεταξύ, με ανάρτηση στο facebook ο Γιάννης Αγγελάκας ενημέρωσε ότι, σε ένδειξη αλληλεγγύης στο συγκρότημα, ακυρώνει και ο ίδιος την παρουσία του στην Πάτρα. Επιτίθεται δεν στον δήμαρχο της πόλης, παρά το γεγονός ότι η δημοτική αρχή έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι η ματαίωση της συναυλίας οφείλεται σε ενδοτικότητα σε πιέσεις της Εκκλησίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.