search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:58
MENU CLOSE

Αντισημιτικές δηλώσεις Αλεξανδρή για Μπλατ: Λέει ψέματα, γιατί έχει εβραϊκό αίμα μέσα του

15.03.2019 17:01
Αντισημιτικές δηλώσεις Αλεξανδρή για Μπλατ: Λέει ψέματα, γιατί έχει εβραϊκό αίμα μέσα του - Media

 

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του «βετεράνου» προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον συνάδελφό του, Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίο χαρακτήρισε ψεύτη επειδή όπως τόνισε «έχει εβραϊκό αίμα μέσα του»!

Ο Έλληνας προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει στο sportdog.gr την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνο αλλά και γενικώς την εικόνα των «αιωνίων» και του ελληνικού πρωταθλήματος και προκάλεσε αρνητική εντύπωση με τις δηλώσεις του για τον Αμερικανο-ισραηλινό τεχνικό των Πειραιωτών, για τον οποίο είπε ότι ψεύδεται, αφού το έχει στο αίμα του.

«Με εξέπληξε αυτό που είπε, γιατί ένας προπονητής του μεγέθους του Μπλατ, με τις γνώσεις και τις γνωριμίες του, δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι. Πιστεύω ότι γνωρίζει τα πάντα, δεν είναι χθεσινός, αλλά, αν λάβουμε υπόψη ότι έχει και εβραϊκό αίμα μέσα του, θεωρώ ότι ψεύδεται με αυτό που είπε», ήταν τα σχόλια του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που στη συνέχεια «κατακεραύνωσε» τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε ανέκδοτο το ελληνικό μπάσκετ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27