search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:01
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Άλωσε τη Μόσχα με Καλαθάρα στο φινάλε

15.03.2019 19:10
Παναθηναϊκός: Άλωσε τη Μόσχα με Καλαθάρα στο φινάλε - Media

 

Με τρίποντο στην εκπνοή του Νικ Καλάθη ο Παναθηναϊκός «πάγωσε» τη Μόσχα, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ με 78-77! Με την πιο σημαντική της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, η φορμαρισμένη ομάδα του Ρικ Πιτίνο αντιστρέφει το εις βάρος της κλίμα και δείχνει έτοιμη να προλάβει το «τρένο» των πλέι οφ!

Με τρίποντο καλάθι του Καλάθη, οι «πράσινοι» θα αποδράσουν με το υπερπολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα από τη Μόσχα και πλέον ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ύστερα από 8,5 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2010.

Πέρα από τον Καλάθη που με το τρίποντό του αυτόματα αναδεικνύεται σε MVP της αναμέτρησης, οι «πράσινοι» ευτύχησαν να έχουν σε σπουδαία μέρα τον Ντεσόν Τόμας, όπως και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Νάντο ντε Κολό, ήταν από την αρχή του παιχνιδιού κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική και δεν παράτησε στιγμή το παιχνίδι, ούτε όταν βρέθηκε να χάνει με 74-67, δύο λεπτά πριν το τέλος του ματς.

Με το «χρυσό διπλό» ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 13 νίκες στη διοργάνωση (με ισάριθμες ήττες), έπιασε τον Ολυμπιακό στην 8η θέση και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα τις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52