search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:42
MENU CLOSE

«Κόλαση» στη σύσκεψη: Γιαννακόπουλος: Με χτύπησε ο Γ. Αγγελόπουλος – Σκινδήλιας: Με έφτυσε ο Γιαννακόπουλος

15.03.2019 21:22
«Κόλαση» στη σύσκεψη: Γιαννακόπουλος: Με χτύπησε ο Γ. Αγγελόπουλος - Σκινδήλιας: Με έφτυσε ο Γιαννακόπουλος - Media

 

Κάτι λιγότερο από μια ώρα κράτησε το… ήρεμο κλίμα στην σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη στο Υπουργείο! Χοντρό επεισόδιο με ύβρεις ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Σκινδήλια κι αποχώρηση του πρώτου!

Σε φάρσα εξελίχθηκε η συνάντηση πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, αφού αντί να εξομαλυνθεί κάπως η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη με αλληλοκατηγορίες για φτυσιές, σπρωξιές, βρισιές και χτυπήματα. 

Οι δύο άντρες είχαν έντονη λογομαχία εντός της αίθουσας και λίγο μετά βγήκαν έξω από αυτή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Όμως, σύμφωνα με το gazzetta, συναντήθηκαν και στον διάδρομο του Υπουργείου με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να φτύνει τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός (όπως καταγγέλουν οι «ερυθρόλευκοι») και αυτόν να κινείται προς το μέρος του πρώτου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνοντας από την αίθουσα φώναζε: «Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεών τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ θα είμαστε».

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού κατά την αποχώρησή του τόνισε στους εκπροσώπους του τύπου: «Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε ολο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού».

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον Sport fm όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία περί φτυσίματος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως: «Είναι ψεύδη. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας».

Σε βαριές καταγγελίες προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6! Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από τη σύσκεψη υπό τον Γιώργο Βασιλειάδη, καταγγέλλοντας βιαιοπραγία από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λεκτική επίθεση από τον Γιώργο Σκινδήλια, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε παρωδία τη σύσκεψη με ηθικό αυτουργό τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε η σύσκεψη. Δικαίωμα του Ολυμπιακού να μην κατέβει. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, οφείλουμε να τους σεβαστούμε. Αδυνατώ να πιστεύω ότι αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός αλλά οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα γινόταν τέτοια σύσκεψη. Ο κύριος Βασιλειάδης είναι γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα. Είναι μία σύσκεψη παρωδία. Κάποια στιγμή ο Γιώργος Σκινδήλιας είπε “θα σε τσακίσω Δημητράκη”. Είπε στον υπουργό ότι σας σέβομαι και για αυτό ήρθα εδώ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η αιτία που δεν θα ανοίξει το ΣΕΦ. Σηκώθηκα να φύγω.

Βίαια με έσπρωχνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να γυρίσω στην καρέκλα μου. Υπάρχει εκπρόσωπος του Αρχηγείου της αστυνομίας και δεν υπήρξε ανταπόκριση, ούτε από την ελληνική αστυνομία, ούτε τον υπουργό. Το να έρχομαι στο γραφείο του και να υφίσταμαι απειλές και να χτυπάνε. Δεν είχα την δυνατότητα να αντιδράσω. Καλώ τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κατέβει εδώ να με σπρώξει. Ο Παναθηναϊκός ήταν δεκτικός στις προτάσεις της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήθελε να προκαλέσει. Ο Βασιλειάδης είναι ηθικός αυτουργός. Να με χτυπάνε και να μην κάνει τίποτα, μπροστά σε εκπρόσωπο της ελληνικής αστυνομίας;

Για την καταγγελία περί φτυσίματος στον Γιώργο Σκινδήλια: «Μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του Ολυμπιακού έγινε αυτό. Είναι ψεύδη. Ρώτησα τον υπουργό γιατί μας κάλεσε και δεν υπήρχε απάντηση. Εμείς τι να κάνουμε μεσούσης της χρονιάς; Μπορούμε να το αλλάξουμε; Έχουμε υπογράψει την προκήρυξη και πρέπει να πάμε με τους κανονισμούς. Οι υγιείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού λένε το ίδιο πράγμα. Το καλοκαίρι κάνε ό,τι νομίζεις. Είναι λύση να αλλάξει στην μέση της χρονιάς κάτι;».

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, ενώ φεύγοντας φώναζε «να μ’ απειλεί εμένα ο πορνόγερος; Αλλά εδώ είμαστε, όλα εδώ πληρώνονται».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:41