search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Μυρσίνη Λοϊζου: Ευχαριστώ τον ΣΚΑΙ για τη δωρεάν προβολή

16.03.2019 12:13
Μυρσίνη Λοϊζου: Ευχαριστώ τον ΣΚΑΙ για τη δωρεάν προβολή  - Media

 

Τον ΣΚΑΙ για την «δωρεάν προβολή» ευχαρίστησε με σύνεντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοϊζου. 

Η κόρη του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Λοϊζου, σχολιάζοντας ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του σταθμού αναφορικά με παλιότερη ανάρτησή της για τα θύμα της «17 Νοέμβρη» και το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία την κατέταξε στη λίστα με τα άτομα που στηρίζουν την τυφλή βία και την τρομοκρατία, είπε: «Τους ευχαριστώ για τη δωρεάν προβολή, το κρατάω για την προεκλογική μου εκστρατεία. Δεν μπορώ να δω με σοβαρότητα οποιαδήποτε εκπομπή ή μέσο που δαπάνησε τόσο πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο για μια ανάρτηση στο διαδίκτυο που είχαν κάνει πριν από 4 χρόνια και την οποία έχω αποσύρει από τότε, ενώ δεν έκανε το ίδιο για τον Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικα θύματα εκμεταλλευόμενος τη διπλωματική του ασυλία. Πέραν αυτού, θεωρώ τη δημόσια διαπόμπευση ελεεινή τακτική η οποία πληγώνει τη δημοκρατία». 

Σε άλλη ερώτηση της εφημερίδας για το «τι ήταν εκείνο που την έκανε να πει ναι στον ΣΥΡΙΖΑ» και για το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου «έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ» απάντησε:

 «Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ήταν μια ιδιόμορφη συγκατοίκηση, λίγο ανορθόδοξη, αλλά με συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο  που τηρήθηκε. Στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να πληρώσει το προοδευτικό τίμημα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Να σημειώσουμε ότι η ΝΔ προσπάθησε να τη ναρκοθετήσει με κάθε ευκαιρία. Σε κάθε επιλογή υπάρχουν δύο πλευρές. Πιστεύω στο κοινωνικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί πήρε συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία των ανθρώπων. Χειροπιαστά, όχι λόγια του αέρα». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:56