search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:36
MENU CLOSE

Συνελήφθη 63χρονος για μεταφορά 13 αλλοδαπών σε κρύπτη φορτηγού

16.03.2019 13:05
Μεταμόρφωση: Σκηνές Φαρ Ουέστ σε απόπειρα ληστών να αφαιρέσουν ΑΤΜ πολυκαταστήματος - Media

 

Κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο φορτηγού αυτοκινήτου μετέφερε 13 αλλοδαπούς με προορισμό την Ιταλία 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Εγνατία Οδό από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο ύψος Δερβενίου της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε φορτηγό ιδιωτικής χρήσης με οδηγό τον 63χρονο και εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος την κρύπτη με τους συνολικά 13 αλλοδαπούς, οι τρεις εκ των οποίων δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, συγγενικά πρόσωπα των αλλοδαπών κατέβαλαν χρηματικά ποσά, προκειμένου να μεταφερθούν στην Ιταλία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35