search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Είμαι τόσο αθώος που παραιτούμαι της παραγραφής για τη Novartis

16.03.2019 13:50
Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η επενδυτική έκρηξη – Μόνο ο Τσίπρας δεν το ‘χει καταλάβει   - Media

 

«Πρώτα απ’ όλα φυσικά και είμαι αθώος για την υπόθεση Novartis. Όμως άλλο το τι είμαι εγώ άλλο το αν θα δεχθώ ο Τσίπρας να συνεχίζει τη σκευωρία έναντι εμού και των υπολοίπων. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ. 

«Εγώ παραιτούμαι της παραγραφής. Έχω ήδη παραιτηθεί της παραγραφής. Μπορώ να το κάνω γιατί το άρθρο 86 παράγραφος 5 προβλέπει ότι αν ένας υπουργός θέλει να παραιτηθεί της παραγραφής και να γίνει δικαστική διαδικασία μπορεί να το ζητήσει. Εγώ έχω πει στη Βουλή ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι τόσο αθώος που παραιτείται της παραγραφής. Παραιτούμαι της παραγραφής κατά τον τρόπο που προβλέπει το Σύνταγμα», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας δήλωση του που τον εμφάνιζε να τοποθετεί τον πήχυ για νίκη της ΝΔ στις ευρωκλογές στο 3,5%, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Είπα ότι ο πήχυς (σ.σ. στις ευρωεκλογές) είναι αυτός που έχει θέσει ο κ. Τσίπρας. Το 2014 είχαμε ευρωεκλογές στις 25 Μαΐου. Είχε βγάλει σύνθημα “25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν”. Τι πήρε; 26%. Στο 3,8% η διαφορά από τον Σαμαρά. Άρα ο κ. Τσίπρας έχει πει ότι οτιδήποτε ξεκινάει από 26 και 3,5 είναι θρίαμβος. Εγώ δεν προέβλεψα ούτε ότι θα πάρουμε 26% ούτε ότι θα έχουμε (διαφορά) 3,5%».

«Η εκτίμηση μου είναι ότι η ΝΔ θα καταγάγει συντριπτική νίκη. Ασχέτως όμως του ύψους της συντριπτικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας ο Τσίπρας έχει πει από 3,5% και 26% είναι θρίαμβος», πρόσθεσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:35