search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Σκληρό πόκερ για την ταινιοθήκη του Mega – Η εμπλοκή της ΕΡΤ

17.03.2019 10:15
Ο Πέτρος Μπούτος διευθυντής προγράμματος στο Mega μετά την παραίτηση Σασλόγλου  - Media

 

Σε σκληρό πόκερ αναμένεται να μετατραπεί η «μάχη» για την ταινιοθήκη του Mega.

Άπαντες περιμένουν την ημερομηνία του πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού που εδώ και τέσσερις μήνες εκπέμπει μόνο μέσω διαδικτύου. Φυσικά η ταινιοθήκη αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σχεδόν άπαντες που έχουν τηλεοπτική άδεια θα μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησής της. Τελευταία μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα μπήκε στο παιχνίδι και η ΕΡΤ.

Η πλευρά της Δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε εμπλοκή της.

Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» η αντιπολίτευση ακονίζει ήδη τα μαχαίρια της σε αυτό το ενδεχόμενο. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα τα οικονομικά ανοίγματα που έχει κάνει η δημόσια τηλεόραση, με κορυφαίο την απόκτηση των δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος χωρίς μάλιστα διαφημιστικά οφέλη.

Το τηλεοπτικό παιχνίδι ανάβει και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές το επόμενο χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι τον Μάιο θα έχουν προκηρυχθεί κατά πάσα πιθανότητα και οι θεματικές άδειες που θα είναι κι αυτές Εθνικής εμβέλειας.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48