search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ να μπει στα ψηφοδέλτια

17.03.2019 10:51
Ανδρουλάκης για ηγεσία ΚΙΝΑΛ: Οι λόγοι που ήμουν υποψήφιος το 2017 έχουν ενισχυθεί! (Video) - Media

 

«Στις Ευρωεκλογές πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ισχυροί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Νίκος Ανδρουλάκης, σημειώνοντας ότι στόχος του Κινήματος Αλλαγής θα πρέπει να είναι το διψήφιο ποσοστό. 

Ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνει πως ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ πρέπει και θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως «όταν μιλάει για προοδευτικές συμμαχίες εννοεί παρασκηνιακές συμφωνίες και μοίρασμα υπουργείων».

Σε ό,τι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίας, υποστήριξε ότι αυτές θα εξαρτηθούν από το ποσοστό που θα έχει το Κίνημα Αλλαγής. «Αν δεν είναι υψηλό, μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης». Υπογράμμισε πάντως ότι πως τον προβληματίζει «η οποιαδήποτε συγκυβέρνηση όταν αυτή δεν εκφράζει καθαρούς προγραμματικούς όρους και σχέδιο για την πατρίδα, αλλά επιβάλλεται από τη λογική της παραμονής στην εξουσία για την εξουσία».

Τέλος, όσον αφορά τις Ευρωπαϊκές Εκλογές, τόνισε ότι «από τη μία πλευρά έχουμε την Ευρωπαϊκή Δεξιά με ηγέτη τον κ. Βέμπερ, η οποία ανερχόμενη στους κόλπους της πολιτικούς όπως ο κ. Όρμπαν που δηλώνει θιασώτης της «ανελεύθερης δημοκρατίας» και ο κ. Ταγιάνι που βλέπει «θετικές στιγμές στην εποχή του Φασίστα Μπενίτο Μουσολίνι, έχει κάνει μια ακροδεξιά αντιευρωπαϊκή στροφή».

»Από την άλλη, την Ευρωπαϊκή Αριστερά η οποία υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα α λα καρτ και εμφανίζεται φοβική σε μία πιο ισχυρή και αυτόνομη Ευρώπη», είπε.

Για το λόγο αυτό τόνισε: «Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να ενισχυθούν οι δυνάμεις που επιθυμούν μία Ευρώπη πιο δυνατή, πιο αλληλέγγυα, πιο δημοκρατική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:22