23/01/2020 19:58:52

Ζαχαράκη: Οι ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών

Ζαχαράκη: Μελετούμε μεθόδους διδασκαλίας που θα ελαττώνουν το διάβασμα του μαθητή στο σπίτι  - Media

 

«Oι ευρωεκλογές για μας έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών», ξεκαθάρισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ. 

«Εγώ αυτό που παρατηρώ και δεν βλέπω μόνο τις δημοσκοπήσεις αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει μία υπομονή που έχει γίνει ανυπομονησία. Ανυπομονησία όχι μόνο για να καταψηφιστούν οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να υπερψηφιστεί ένα θετικό πρόγραμμα της ΝΔ. Εμείς έχουμε καταστήσει σαφές ότι οι ευρωεκλογές για μας έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών. Τον πήχυ θα τον βάλει ο ελληνικός λαός και θα είναι μεγάλος. Αν είναι μία διαφορά που τώρα καταγράφεται στις 9 με 10 μονάδες είναι κάτι που προφανώς θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η πρωτιά είναι πάρα πολύ σημαντική. Ο κόσμος θα ψηφίσει μετά από τέσσερα χρόνια», σημείωσε η κ. Ζαχαράκη. 

Σε σχέση με το αν τελικά θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές δήλωσε: «Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Η ΝΔ έχει παρουσιάσει 32 πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και επιλογές. Εγώ συνεχίζω στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου. Οι αποφάσεις του προέδρου θα παίξουν το ρόλο τους. Είναι κάτι προφανώς πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.