search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Ζαχαράκη: Οι ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών

17.03.2019 11:20
Ζαχαράκη: Στο τέλος της εβδομάδας η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων - Δεν έχει τεθεί θέμα μείωσης των διακοπών Χριστουγέννων - Media

 

«Oι ευρωεκλογές για μας έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών», ξεκαθάρισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ. 

«Εγώ αυτό που παρατηρώ και δεν βλέπω μόνο τις δημοσκοπήσεις αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει μία υπομονή που έχει γίνει ανυπομονησία. Ανυπομονησία όχι μόνο για να καταψηφιστούν οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να υπερψηφιστεί ένα θετικό πρόγραμμα της ΝΔ. Εμείς έχουμε καταστήσει σαφές ότι οι ευρωεκλογές για μας έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών. Τον πήχυ θα τον βάλει ο ελληνικός λαός και θα είναι μεγάλος. Αν είναι μία διαφορά που τώρα καταγράφεται στις 9 με 10 μονάδες είναι κάτι που προφανώς θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η πρωτιά είναι πάρα πολύ σημαντική. Ο κόσμος θα ψηφίσει μετά από τέσσερα χρόνια», σημείωσε η κ. Ζαχαράκη. 

Σε σχέση με το αν τελικά θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές δήλωσε: «Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Η ΝΔ έχει παρουσιάσει 32 πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και επιλογές. Εγώ συνεχίζω στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου. Οι αποφάσεις του προέδρου θα παίξουν το ρόλο τους. Είναι κάτι προφανώς πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03