search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:45
MENU CLOSE

Σμαραγδής: Σε αυτό το Τσαντίρι επανήλθε ο παλιός Λαζόπουλος

17.03.2019 11:48
Γιάννης Σμαραγδής: Ο Τσιόδρας θα μπορούσε να γίνει ταινία με τίτλο «ένας καλός άνθρωπος» - Media

 

Για την περίοδο που ο Λάκης Λαζόπουλος κατηγορήθηκε για προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και τη μάχη που δίνει η σύζυγός του με τον καρκίνο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σμαραγδής στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live. 

«Τώρα είναι ο Λάκης που γνωρίζει ο κόσμος, εκεί θα πάει. Ο Λάκης ένα χρονικό διάστημα έχασε τους ανθρώπους του. Ξέρεις τι έχει συμβεί; Όσο και αν σας φανεί παράξενο, πίστεψε στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν κάναμε μια κουβέντα ιδιωτική, δεν το έχω πει ποτέ, του είπα: «Λάκη εσύ είσαι ένας άνθρωπος που δίνεις χαρά στους ανθρώπους, δικαίωμά σου να είσαι όπου θες, αλλά ο κόσμος σε περιμένει πιο ανοιχτό». Μου λέει «Όχι Γιάννη, πρέπει να τελειώσουμε με το παλιό». Δηλαδή, το πίστεψε! Αυτό πρέπει να σας το πω! Σε αυτό το Τσαντίρι που επανήλθε ο παλιός Λαζόπουλος, το λέει», είπε. 

Για τη μάχη που δίνει η σύζυγός του Λάκη Λαζόπουλου με τον καρκίνο, ο Γιάννης Σμαραγδής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Λάκης ακούει τα πάντα και είναι τυχεροί οι άνθρωποι που είναι φίλοι του. Τώρα περνάει η γυναίκα του μια σοβαρή περιπέτεια. Ποιος είναι από πάνω της; Γιατί χάθηκε ο Λάκης; Γιατί είναι πάνω από αυτόν τον άνθρωπο που τον έχει ανάγκη. Αυτός είναι ο Λάκης, αυτόν τον Λάκη βλέπω να επανέρχεται».

Συγκλονιστική η περιγραφή του σκηνοθέτη για τη στιγμή που ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τη μητέρα του: «Στην κηδεία της μητέρας του, όταν φτάσαμε στον τάφο να την αποθέσουμε, ο Λάκης ήταν σαν να άδειασε. Ήταν σαν να έχανε για λίγο την ψυχή του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:45